Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Αλλαγή κλειδαριάς σε πόρτα ασφαλείας : Γιατί να το κάνω;

Από τις συζητήσεις μας με τους πελάτες μας και τον κόσμο που επικοινωνεί καθημερινά μαζί μας, έχουμε διαπιστώσει, πως ο περισσότερος κόσμος που έχει τοποθετήσει πόρτα ασφαλείας στο σπίτι του, θεωρεί πως είναι πλέον ασφαλής.
Η αλήθεια βέβαια είναι κάπως διαφορετική. Νιώθωντας όλοι μας ασφαλείς πίσω από μια θωρακισμένη πόρτα, δεν συνειδητοποιούμε πως ο επίδοξος κι ανεπιθύμητος διαρρήκτης, δεν πρόκειται να σπάσει την πόρτα μας για να μπει στο σπίτι μας, αλλά θα διαρρήξει την κλειδαριά της πόρτας και θα μπει ανενόχλητος.
Με την ολοένα και μεγαλύτερη άνοδο των κλοπών και των διαρρήξεων στις μέρες μας, καλό είναι, να προχωρήσουμε στην αντικατάσταση της κλειδαριάς της πόρτας μας.
Υπάρχουν πολλοί τύπου κλειδαριάς (ασφαλείας, ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές, τριών σημείων, με κατααπέλτη, κλπ), που εγγυούνται το απαραβίαστο, μα η πραγματικότητα είναι πως οι κλέφτες και οι κατσκευαστές κλειδαριών, βρίσκονται σ' έναν αέναο πόλεμο, με σκοπό την τελική επικράτηση. Όσο οι κατασκευαστές κλειδαριών εφευρίσκουν νέου τύπου κλειδαριές, τόσο οι κλέφτες προσπαθούν σκληρότερα για να τις ανοίξουν.
Με την λογική αυτή, η τοποθέτηση μιας πόρτας ασφαλείας, είναι το πρώτο βήμα για την προστασία του σπιτιού μας από τους επίδοξους ληστές. Το επόμενο βήμα, είναι η συχνή αντικατάσταση της κλειδαριάς που διαθέτει η πόρτα μας, με μια κλειδαριά νέου τύπου, μέχρι κι αυτή να ξεπεραστεί.
Την εργασία αυτήν, την αναλαμβάνουν συνήθως οι εταιρίες που τοποθετούν τις πόρτες (αν είναι σοβαρές εταιρίες), αλλιώς την την ίδια δουλειά μπορούν να κάνουν κι περισσότεροι σχεδόν κλειδαράδες.
Εμείς στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της κλειδαριάς σε πόρτες ασφαλείας, με κόστος από 230,00 € . Καλέστε μας ΔΩΡΕΑΝ στο τηλέφωνο 700 700 18 18 ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την δική σας ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου